Tuotteet ja palvelut

GPS

Yksinkertaisimmillaan GPS tarjoaa alle viiden metrin tarkkuuden missä tahansa maapallolla. Ammattikäyttäjille tämä ei kuitenkaan riitä ja he voivat hyödyntää joko DGPS korjauksia ja/tai toista GPS-signaalitaajuutta ja saavuttaa jopa senttimetrien tarkkuuden reaaliajassa. Erilaisia GPS-tekniikan hyödyntämistapoja tarkkuuden osalta löydät tämän linkin takaa:

Lue lisää

GPS kompassi

Kun yritetään määrittää kolmiulotteisen kappaleen, kuten laivan tai ajoneuvon sijaintia suhteessa sen ympäristöön, on sovellusta vaikea hallita hitailla nopeuksilla kun GPS laitteen antama suunta lähtee pyörimään mielivaltaisesti. Mikäli DGPS laitteen avuksi asennetaan tarkka suunta puhutaan GPS kompassista.

Lue lisää

GPS + Glonass + (Galileo)

Maaston esteisyydestä johtuen ei GPS satelliitteja useinkaan näy tarpeeksi. Siksi tarjoamme satelliittivastaanottimia, jotka yhdistävät GPS-satelliittien ja Venäjän Glonass-satelliittien seurannan lisäten näkyvissä olevien satelliittien määrää 50%:lla. Monisatelliittivastaanotin tekee paikannuksesta nopeampaa, luotettavampaa ja mahdollista paikoissa, joissa pelkkä GPS ei riitä.

Lue lisää

GPS asento- ja suunta-anturi

GPS laitteseen voidaan yhdistää suunta- ja paikka-anturi (Inertial measurement unit) tai sama tieto voidaan laskea neljän antennin GPS järjestelmästä. Tällöin voidaan laskea kolmiulotteisen kappaleen kaikki kuusi vapausastetta (X,Y,Z, roll, pitch, yaw).

Lue lisää